Hands-on Practice
Hands-on Practice
Learn switching, routing, firewall
Learn switching, routing, firewall
We care, We teach, We share
We care, We teach, We share
Learn, Build Networks, Socialize
Learn, Build Networks, Socialize
Simplifying Information Technology
Simplifying Information Technology
Slide Left Slide Right

To perform you need practice, to practice you need passion. "Amit Kalandri"
Qendra e Teknologjisë Tiranë (TCT) është një qendër e specializuar për trajnime profesionale në fushën e teknologjisë së informacionit (IT). TCT fokusohet në produktet e Microsoft, Linux, Cisco Systems dhe Virtualizim. Ekspertët/Instruktorët e TCT punojnë në kompani private apo publike dhe i përcjellin ekspertizën e tyre studentëve të Qendrës. TCT klasifikohet si nje institucion i mësimdhënies së njohurive praktike dhe ndjek metodën “Hands on”. Ne besojmë që përgatitja për tregun e punës dhe vetëbesimi fitohet vetëm nëpërmjet njohurive të mësuara në praktikë.

Trajnimet

Rrjete Kompjuterike – Cisco ICND1
Përgatituni për të marrë certifikatën Cisco CCENT, bazuar mbi të gjitha objektivat e ICND1 të realizuara në PRAKTIKE mbi pajisje Cisco. Trajnimi zgjat 9 javë (45 orë) dhe…
Rrjeti Kompjuterik – Cisco ICND2
Cisco ICND2 (9 javë trajnim) nga ekspertët më të mirë të fushës, mësoni routim të rrjeteve me pajisje Cisco. Te gjitha temat te bazuara mbi objektivat e ICND2. (more…)
Arkitekturë Kompjuteri & Diagnostikim
Diagnostikim PC (6 javë trajnim) mësoni të rregulloni kompjutera - hardware dhe në sistemin operativ. (more…)
Windows Server 2012
Administrim Server Windows (6 javë trajnim) për mirëmbajtjen e kompjutrave në domain me fokus në Active Directory (GPO) dhe DNS Server. (more…)
Kursi Databazes – MS SQL Server 2016
Përgatituni për të marrë certifikatën Quering SQL Server kursi 20761 në PRAKTIKE dhe mirëmbani DB tuaj. Trajnimi zgjat 9 javë (45 orë) (more…)
Linux Server Administration
Kursi Administrim Server Linux ju trajnon për provimet LPIC-1 & LPIC-2 (12 javë trajnim) Shumë e kërkuar në tregun e punës. (more…)
Kurset e Programimit C++ & Java
Bazat e programimit mësohen në TCT me C++ (9 javë trajnim (45 orë)) dhe JAVA (9 javë trajnim (45 orë)), dy gjuhë të fuqishme Programimi me Object Oriented…
Kursi Dizenjim Website & Google AdSense-Analytics
Web Design & Google AdSense/Analytics (9 javë trajnim (45 orë)) me Wordpress, HTML dhe CSS. Do të ndërtoni faqe interneti serioze, shpejt dhe të bukura. (more…)
Web Development JAVA EE/PHP/ASP.NET C# MVC
Web development JAVA EE ose PHP ose ASP.NET C# MVC (9 javë trajnim); mësoni të ndërtoni applikacione web. (more…)
Njoftohu për kurset tona të rradhës.

Emri:

Kursi:

Email:


Ekspertiza Jonë

Komuniteti
Me shumë punë dhe pasion zhvillojmë komunitetin në IT dhe ndërtojmë network me specialistët e rinj. (more…)
Software Development
Zhvillojmë web applications me cilësi dhe thjeshtësi nga eksperiencë e fituar në USA. (more…)
Projekte
TCT kontraktohet nga subjekte vendase dhe të huaja për punën e shërbyer me cilësi dhe në kohë. (more…)
Trajnime
Studentët tanë janë dëshmitarë të kurrikulave praktike, instruktorëve me eksperiencë dhe laboratorëve me teknologji moderne. (more…)

Klientët tanë

  • East West Management Institute
  • Infosoft Systems
  • Shkolla Magjistraturës
  • Euralius
  • OSCE
  • Chemonics

Praktika në TCTVetëm praktikë

çmimet e kurseve

Kontaktoni

Tirana Center of Technology Rr.Durresit , Nr.53
Telefon: 0698969889