Komuniteti
Posted on : By :
Me shumë punë dhe pasion zhvillojmë komunitetin në IT dhe ndërtojmë network me specialistët e rinj. (more…)
Read More
0 Comments
Software Development
Posted on : By :
Zhvillojmë web applications me cilësi dhe thjeshtësi nga eksperiencë e fituar në USA. (more…)
Read More
0 Comments
Projekte
Posted on : By :
TCT kontraktohet nga subjekte vendase dhe të huaja për punën e shërbyer me cilësi dhe në kohë. (more…)
Read More
0 Comments
Trajnime
Posted on : By :
Studentët tanë janë dëshmitarë të kurrikulave praktike, instruktorëve me eksperiencë dhe laboratorëve me teknologji moderne. (more…)
Read More
0 Comments