Arkitekturë Kompjuteri & Diagnostifikim

Arkitekturë Kompjuteri & Diagnostifikim

Diagnostikim PC (6 javë trajnim) mësoni të rregulloni kompjutera – hardware dhe në sistemin operativ.

Kujt i ofrohet kursi?

Të gjithëve atyre që jane te interesuar të fillojne një karrierë në IT. Kursi Diagnostikim PC përmban njohuritë bazë që cdo IT duhet të përvetësojë që në fillimet e tij.

Nuk arritët të kapni degën IT në universitet? Duke ndjekur këtë kurs mund të filloni të riparoni kompjutra si teknik në një pikë servisi kompjutrash.

Riparimi i PC-së është detyra më e shpeshtë në një ditë pune. Në TCT ne mësojmë nëpërmjet praktikës. Sot nëpër servise kompjutrash ndiqen dy hapa për rregulimin e një kompjutri: 1) Diagnostikimi (gjetja difektit), 2) Zëvendësimi i pjesës me difekt.

***Filloni këtë kurs bazë para se të filloni universitetin dhe do jeni një hap përpara gjithë të tjerëve.***

Për cilat punë kualifikohem?

Teknik IT, mirëmbajtjen e kompjuterave në kompani private dhe institucione shtetërore. Teknik në pikë servisi kompjutrash.

A ka kërkesa paraprake?

Jo. Ky kurs fillon nga niveli “0” i njohurive.

4 Comments

4 thoughts on “Arkitekturë Kompjuteri & Diagnostifikim

 1. Ju falnderojme shume per punen qe
  beni,ju jepni shume mundesira
  njerzeve te mesojne teknollogjin
  kompjuterike dhe te internetit.

  1. Faleminderit Kujtim,
   besojme qe nese cdo njeri nga ne do bej dicka te paqme vendi yne do
   behet nje vend me i mire.

Add Your Comment: