Rrjeti Kompjuterik – Cisco ICND2

Rrjeti Kompjuterik – Cisco ICND2

Cisco ICND2 (9 javë trajnim) nga ekspertët më të mirë të fushës, mësoni routim të rrjeteve me pajisje Cisco. Te gjitha temat te bazuara mbi objektivat e ICND2.

Temat që do të trajtohen?

Klikoni për më shumë informacion. ICND2 Objectives

Kujt i ofrohet lënda?

Ky kurs shërben për të gjithë ata të cilët kërkojnë të zhvillojnë karrierën në rrjetet kompjuterike. Ky kurs ju plotëson njohuritë dhe ekspertizën teknike për të qenë në gjendje për të marrë përgjegjësi të veçantë si administrator rrjeti.

 Për cilat punë kualifikohem?

Inxhinierë të rrjetit me një prapavijë të fortë në konfigurimin dhe sigurinë e rrjetit.

A ka kërkesa paraprake?

Ju duhet të dini Baza Rrjeti  (i cili ofrohet në Qendër), kursi supozon që ju keni një koncept se si funksionon rrjeti.

1 Comments

One thought on “Rrjeti Kompjuterik – Cisco ICND2

Add Your Comment: