Bashkë dhe jo vetëm
Posted on : By :
Zgjedhim të qëndrojmë vetëm për me [caption id="attachment_615" align="alignright" width="300"] Bashke dhe jo vetem! (Alone vs In Class)[/caption] ditim; për cdo gjë tjetër preferojmë të jemi të shoqëruar nga miq. Të gjithë kemi mësuar vetëm para kompjuterit nëpërmjet artikujve dhe videove pafund në internet dhe prej mërzitjes që vjen nga vetmia kemi dashur të heqim dorë e cila të con patjetër drejt dështimit. Ndërsa, bashkë në grup krijojmë shoqëri, rrisim netëork-un, e marrim si aktivitet, argëtohemi edhe duke u vënë në pozitë :). Duke krijuar energji që vjen nga grupi…
Read More
0 Comments