Bashkë dhe jo vetëm
Posted on : By :
Zgjedhim të qëndrojmë vetëm për meditim; për cdo Bashkë dhe jo vetem! (Alone vs In Class)   gjë tjetër preferojmë të jemi të shoqëruar nga miq. Të gjithë kemi mësuar vetëm para kompjuterit nëpërmjet artikujve dhe videove pafund në internet dhe prej mërzitjes që vjen nga vetmia kemi dashur të heqim dorë e cila të con patjetër drejt dështimit. Ndërsa, bashkë në grup krijojmë shoqëri, rrisim netëork-un, e marrim si aktivitet, argëtohemi edhe duke u vënë në pozitë :). Duke krijuar energji që vjen nga grupi mësojmë më shumë si…
Read More
0 Comments
Hands-on Practice
Posted on : By :
Read More
0 Comments
Learn switching, routing, firewall
Posted on : By :
Read More
0 Comments
Shkolla Magjistraturës
Posted on : By :
Scope of work with School of Magistrate.
Read More
0 Comments
Euralius
Posted on : By :
Read More
0 Comments
OSCE
Posted on : By :
Read More
0 Comments
Chemonics
Posted on : By :
Read More
0 Comments
We care, We teach, We share
Posted on : By :
Read More
0 Comments
Komuniteti
Posted on : By :
Me shumë punë dhe pasion zhvillojmë komunitetin në IT dhe ndërtojmë network me specialistët e rinj. (more…)
Read More
0 Comments
Software Development
Posted on : By :
Zhvillojmë web applications me cilësi dhe thjeshtësi nga eksperiencë e fituar në USA. (more…)
Read More
0 Comments
1 2