Arsyet per trajnimin dhe zhvillimin e punonjesve

Trajnimi dhe zhvillimi i punonjesit ose nje grupi punonjesisht mund te filloje per nje sere arsyesh psh:

– Kur fillon te gjykosh/vleresosh performancen, permiresimi eshte i nevojshem.

– Te vleresosh permiresimin qe ke bere gjate perpjekjes per tu permirsuar.

– Si pjese e nje programi per zhvillim profesional.

– Te testoje performancen e nje sistemi te ri administrimi.

– Te trajnohet per nje teme specifike.

Temat per trajnimin e punonjesit.

– Komunikimi – Nje shumellojshmeri punesh ne ditet e sotme sjell dhe nje shumellojshmeri gjuhesh dhe zakonesh.

– Aftesite Kompjuterike – Aftesite kompjuterike jane te nevojshme per te menaxhuar punet administrative neper zyra.

– Sherbimi ndaj Klientit – Rritja e konkurences ne tregun boteror e ben te veshtire qe punonjesit te kuptojne nevojat e klientit.

– Shumellojshmeria – Trajnimi per shumellojshmerine ka te beje me shpjegimin se si njerzit kane pikepamje dhe prespektiva te ndryshme, si dhe perfshin teknika per te vleresuar shumellojshmerine.

– Etika – Rritja e prtishmerive ne shoqerine e sotme