Armela
May 27, 2016

Qendra e vetme e cila me ka ofruar ate cfare une kerkoja, seriozitet ne zhvillimin e kurseve, profesionalizem ne mesimdhenie dhe vetem praktike. Fale njohurive te marra ne kete qender ne kurset qe kam ndjekur, une arrita te punesohem menjehere. Jua sygjeroj pasi benefitet qe do merrni jane teper te vlefshme.

Enxhi
May 24, 2016

Ne TCT kam zhvilluar kursin Web Design , HTML/CSS.
Ne fund te trajnimit kam mbetur shume e kenaqur pasi te gjitha pritshmerite e mia u realizuan. Cdo gje zhvillohej vetem ne praktike. Profesori ishte shume i pergatitur dhe ndihmues ne cdo paqartesi.
Ndjekja e ketij kursi nuk eshte humbje kohe , por vetem fitim dijesh dhe realizim objektivash!!!

Katerina
May 28, 2016

Ne TCT kam zhvilluar kursin JAVA.Metodologjia e perdorur nga profesoret dhe praktika e zhvilluar pergjate gjithe kursit me kane ndihmuar ne studimet e mia. Jua rekomandoj te gjitheve 🙂

Esmi
May 24, 2016

Nje ambjent ku perveç se mund te mesohet me shume kenaqesi, gjendet gjithashtu nje shoqeri shume e kendshme.

Silvi
May 24, 2016

Kursi me i mire qe kam ndjekur deri me sot, teresisht praktik dhe metodologji perfekte!!

Krison
May 24, 2016

Shume i kenaqur *.* 😍

sidrit mero
May 26, 2016

Pershendetje! 1 minute shkeputje nga puna, per 1 urim dhe pershendetje, per 1 qender kursesh ndryshe, me 1 ambjent te ngrohte dhe miqesor. Faleminderit dhe urime !

Suida
May 26, 2016

Kursi i SQL Server qe ndoqa tek TCT, me ndihmoi qe te rritesha profesionalisht dhe te ndihem me e sigurt ne punen time si
developer. Gjithashtu njohurite e marra ne kurs, qene nje ndihme e madhe per mua per te marre provimin 70-461 (Querying Microsoft SQL Server 2012). Totally worth it!!!

Anisa
July 4, 2016

POZITIVITETI, ENERGJIA, BASHKEPUNIMI dhe per me teper PERKUSHTIMI qe karakterizojne stafin jane karakteristika qe e dallojne TCT nga shume qendra dhe institucione te tjera mesimedhenie.
🙂

IBRA
June 22, 2016

TCT, është një nga qendrat profesionale në fushën e Teknologjisë së informacionit, ku 90% e kursit zhvillohet në punë praktike. Unë kam bërë Bazat e Rrjetit, përshtypjet më të mira kam për mënyrën e organizimit, stafin, leksionet, punën praktike me aparaturat cisco. Ambjent komod!

Brisilda
June 6, 2016

Nga eksperienca ime ne qendren TCT jam shume e kenaqur. Trajnuesit jane teper te kualifikuar si per nga ana mesimdhenies ashtu edhe ne marredhenie me studentet. Nje ambient shume shoqeror dhe motivues per njohuri.

Perparim
June 16, 2016

Ju falenderoj Genti dhe Rezi nga zemra.
Sa per qendren,vleresimi im eshte maksimal.
Sic thote populli:Fillimi i mire,gjysma e punes.
Ju uroj suksese ne pune.

Kemida
July 12, 2016

Hera e pare qe ndoqa nje kurs lidhur me profesionin dhe ishte zgjedhja me e mencur qe mund te beja!
Mesimi nepermjet praktikes dhe trajnuesit ne TCT i vleresoj maksimalisht!
Shume faleminderit!

Elis
May 25, 2016

Staff i pergatitur,menyra e te shpjeguarit te leksioneve ekselente dhe shume praktike. jua sygjeroj si qender kursesh.

Sandra
October 28, 2016

Kurset e TCT me ofruan ate cfare une doja. Profesionalizem ,praktike dhe me ndihmuan te punesohem.. Teper e kenaqur..
Suksese te metejshme