Kurse Informatike
Posted on : By :
Tirana Center of Technology (TCT) ofron një paketë të plotë në drejtimin informatikë. Profesioni i informatikës është një nga profesionet më të kërkuara sot në Shqipëri dhe në botë. E bukura e këtij profesioni, si asnjë tjetër, aftësitë e fituara në Shqipëri janë të vlefshme në të gjithë botën. TCT ofron një paketë e cila fillon nga zero dhe e merr studentin deri në aftësitë e kërkuara në Shqipëri dhe gjithë botën. Paketa fillon me nivelin e pare: C++, Pastaj studenti mund të zgjedhë JAVA ose C# Databaza MS SQL…
Read More
0 Comments