Bashkë dhe jo vetëm
Posted on : By :
Zgjedhim të qëndrojmë vetëm për meditim; për cdo Bashkë dhe jo vetem! (Alone vs In Class)   gjë tjetër preferojmë të jemi të shoqëruar nga miq. Të gjithë kemi mësuar vetëm para kompjuterit nëpërmjet artikujve dhe videove pafund në internet dhe prej mërzitjes që vjen nga vetmia kemi dashur të heqim dorë e cila të con patjetër drejt dështimit. Ndërsa, bashkë në grup krijojmë shoqëri, rrisim netëork-un, e marrim si aktivitet, argëtohemi edhe duke u vënë në pozitë :). Duke krijuar energji që vjen nga grupi mësojmë më shumë si…
Read More
0 Comments
Rrjeti Kompjuterik – ICND2
Posted on : By :
Ky kurs (Rrjeti Kompjuterik - ICND2) shërben për të gjithë ata të cilët kërkojnë të zhvillojnë karrierën në rrjetet kompjuterike. Ky kurs ju plotëson njohuritë dhe ekspertizën teknike për të qenë në gjendje për të marrë përgjegjësi të veçantë si administrator rrjeti  Për cilat punë kualifikohem? Inxhinierë të rrjetit me një prapavijë të fortë në konfigurimin dhe sigurinë e rrjetit. Disa nga pikat kryesore  qe trajtohen gjate kursit jane: ”Layer 2”, Prezantimi i protokolleve te perdorura dhe konfigurimi i tyre në switch. IPv4, Fillimi dhe Fundi i saj. Projektime dhe Konfigurime…
Read More
0 Comments